Leerlingbegeleiding
&   Coaching

Neurodiversiteit & huiswerk!

Leren met neurodiversiteit. Speciaal voor kinderen met frustraties op school, of een diagnose zoals dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, HSP, hoogbegaafd, autisme e.a.

Mind mappen, snel lezen en ontspannen.     

Meld uw kind nu aan voor: Neurodiversiteit & huiswerk!

€ 45,- per uur, in Ede.

AANMELDEN

op ieder moment van het schooljaar

MAANDAG

17:00-20:00

LEEFTIJD

11 TOT 17

Dit aanbod is speciaal voor kinderen, die minder plezier hebben op school en die in meer of mindere mate stress, prestatiedrang of faalangst ervaren. Het maken van huiswerk levert thuis vaak veel frustraties op bij ouders en kind. Op school zien de leerkrachten vaak wel dat de leerling zijn best doet en de stof begrijpt, maar dit zien zij niet terug in de toets resultaten.

Het doel van deze coaching is de leerling weer plezier te laten ervaren in het huiswerk. Doordat zij inzicht krijgen in hun eigen capaciteit en leerstijl. Door het aanreiken van handvatten, het samenwerken in de groep, uitleg en herkenning gaan deze leerlingen ervaren waar hun kwaliteiten liggen. Ze leren nieuwe strategieën om theoretische kennis beter op te slaan in hun lange termijn geheugen. Met nieuwe vaardigheden kunnen zij die kennis effectief reproduceren bij het maken van toetsen en huiswerk.

Alle handvatten, coaching en inzichten zijn gebaseerd op mijn visie op neurodiversiteit. Specifiek leerlingen, die al een diagnose hebben of problemen ervaren in het leren en functioneren op school zullen zich in deze training thuis voelen. Plezier, zelfvertrouwen en leerrendement zullen enorm toenemen. Gedurende de training zullen deze leerlingen veel meer ontspanning ervaren en dit zal thuis en op school ook zichtbaar worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram