Leerlingbegeleiding
&   Coaching

Neurodiversiteit & huiswerk!

Leren met neurodiversiteit. Speciaal voor kinderen met frustraties op school, of een diagnose zoals dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, HSP, hoogbegaafd, autisme e.a.

  • Neurodiversiteit & huiswerk
    Neurodiversiteit & huiswerk

Mind mappen, snel lezen en ontspannen.     

Meld uw kind nu aan voor: Neurodiversiteit & huiswerk!

€ 30,- per uur, in Ede.

AANMELDEN

op ieder moment van het schooljaar

MAANDAG

18:00-19:30

LEEFTIJD

9 TOT 15

Dit aanbod is speciaal voor kinderen die minder plezier hebben in school en die in meer of mindere mate stres, prestatiedrang of faalangst ervaren. Het maken van huiswerk levert thuis vaak veel frustraties op bij ouders en kind. Op school zien de leerkrachten vaak wel dat de leerling zijn best doet en de stof begrijp echter zien zij dit niet terug in de toetsresultaten.

Het doel van deze coaching is de leerling weer plezier laten ervaren in het huiswerk. Doordat zij inzicht krijgen in hun eigen capaciteit en denkstijl. Door middel van handvatten, samenwerken, uitleg en herkenning gaan deze leerlingen ervaren waar hun kwaliteiten liggen. Ze leren nieuwe strategieën om theoretische kennis beter op te slaan in hun lange termijn geheugen. Met nieuwe vaardigheden kunnen zij die kennis effectief reproduceren op toetsen en tijdens het maken van hun huiswerk.

Alle handvatten, coaching en inzichten zijn gebaseerd op de visie van neurodiversiteit. Specifiek leerlingen die al een diagnose hebben of problemen ervaren in het leren en functioneren op school zullen zich in deze training thuis voelen. Plezier, zelfvertrouwen en leerrendement zullen enorm toenemen. Gedurende de training zullen deze leerlingen veel meer ontspanning ervaren en zal dit thuis en op school ook zichtbaar worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram