Leerlingbegeleiding
&   Coaching

Aanbod

Binnen de coaching bied ik meerder mogelijkheden. Veelal werk ik met individuele coaching, maar u kunt ook kiezen voor een groepsaanbod. Wanneer uw vraag specifieke ondersteuning behoeft en intensieve coaching wenselijk is past een individueel traject het best. Wanneer uw kind al coaching heeft ontvangen, maar nog wat extra vaardigheid- training kan gebruiken in het maken van huiswerk en het voorbereiden op toetsen, kan het voordeliger en helpend zijn om dit in een groep te doen. Bijvoorbeeld Neurodiversiteit & huiswerk! Dit aanbod is veelal gericht op kinderen en jongeren in het onderwijs met frustraties of leerachterstanden.

Daarnaast bied ik scholing en workshops voor groepen in het creëren van bewustwording en omgaan met neurodiversiteit. Dit vertaald zich in communicatie vaardigheden, samenwerkingsvaardigheden en een verbeterd groepsklimaat. Hierbinnen richt ik mij op drie doelgroepen namelijk teams en bedrijven, leerkrachten en leidinggevenden en klassen in het basis- en voortgezet onderwijs. De training Groepsklimaat is vooral gericht op klassen. Voor leerkrachten en bedrijven zijn zowel de Workshop Neurodiversiteit als Communicatie op de werkvloer geschikt.

Wanneer mijn visie en aanbod u aanspreken, maar u twijfelt of het daadwerkelijk geschikt is dan kunt altijd een vrijblijvend intakegesprek aanvragen.

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen:

Heeft u interesse vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om samen de mogelijkheden door te nemen. In beide gevallen vult u onderstaand formulier in.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram