Leerlingbegeleiding
&   Coaching

Nieuws

Laatste plek! Start a.s. woensdag. Wil je nog voor de herfstvakantie grip krijgen op je studie. Meld je aan op www.deomarming.com #dyslexie #hoifoundation #dagvandyselxie #adhd  @ Ede, Netherlands

30-9-2019 Workshop Communicatie op de Werkvloer bij Werkkracht Ede.

  • IMG_1204
    IMG_1204

Vorige week maandag heb ik mijn kennis op het gebied van #neurodiversiteit mogen delen in een workshop. Deze keer aan werkgevers en leidinggevenden die de gevolgen hiervan dagelijks ondervinden in de communicatie en aansturing op de werkvloer.
Wat een geïnteresseerd publiek mocht ik meemaken en wat is er hard gewerkt in 2 uur! Ik ben heel benieuwd wie zich inmiddels herkent in de lijn-denker of de conceptueel-denker?
Dank Werkkracht en WerkgeversServicepunt Regio FoodValley

  • Poster_712131643528
    Poster_712131643528


Nieuwe locatie!

  • IMG_5659
    IMG_5659


Start 1e groepstraining: Neurodiversiteit & huiswerk!

In september gaat de eerste groepstraining voor tieners van start! Meld uw zoon of dochter nu vast aan en laat hem of haar vol zelfvertrouwen en met een vliegende start beginnen aan het nieuwe schooljaar. Na 8 weken kunnen zij zich zelfstandig ontplooien in het maken van huiswerk en toetsen, voor de rest van het schooljaar.

Lees verder op de pagina aanbod.

  • FullSizeRender(3)


Real Fit Ede, het leefstijlproject voor jongeren in Ede.

27 januari start de nieuwe groep! Meldt uw zoon of dochter snel aan door op deze knop te klikken  Real Fit Ede

Heeft u nog niet eerder gehoord van dit project of wilt u meer informatie kijk dan op bovenstaande pagina Real Fit Ede of gaan naar de Facebookpagina.

Nu verkrijgbaar de MPA agenda

http://omdys.shop

Na een aantal jaar van puzzelen uitproberen en ontwikkelen, kan ik eindelijk zeggen dat mijn mindmap agenda te koop is. Na mijn training bij  Dynamika in Amsterdam begreep ik niet waarom er nog geen agenda was, die past bij de beelddenker. Voor mij als dyslecticus werkt een reguliere agenda onoverzichtelijk en inefficiënt. Door het mindmappen tijdens werk en studie leek mij dit een ideale manier van agenderen, maar niet alleen voor mij. Aangezien vrijwel alle mensen met dyslexie en ADHD tegen hetzelfde probleem aanlopen wilde ik deze agenda doorontwikkelen en op de markt brengen. Na veel overleggen en uitproberen is er dan nu een eerste versie, die niet alleen geschikt is voor mensen met dyslexie of ADHD maar voor iedere conceptueel denker! Zo is mij gaandeweg gebleken tijdens de vele gesprekken die ik heb mogen voeren en voorbeelden die ik meekreeg.

Ik ben dan ook zeer trots dat hij vanaf 13 november 2018 in mijn webshop https://omdys.shop  te verkrijgen is. Het is een agenda die vraagt om anders denken en uitproberen. Na één maand werken met de MPA agenda is het helemaal jouw agenda.

De MPA agenda te vindt het een uitkomst of één grote chaos. Oftewel je bent een conceptueel denker of een lijndenker: neurodiversiteit – neuro typisch.


Eerste dyslexie en ADHD café in Eersel.

 

Donderdag 18 oktober heb ik een presentatie mogen geven in het eerste dyslexie café in Eersel. Het blijft een eer om te mogen vertellen over mijn passie in het coachen van kinderen en jongeren o.a. met dyslexie. Het is mooi om te ervaren dat er veel betrokkenheid is rondom dit onderwerp. Ik vind het fijn om te mogen zien dat verschillende mensen zich herkennen in mijn ervaringen en casussen die ik voorleg. Dat mensen enthousiast worden van erkenning en dat er veel vragen gesteld worden. Het is goed om te zien dat er een uiteenlopend publiek aanwezig was. Wat mij het meest bij blijft is dat er met aandacht geluisterd is naar een nieuwe visie een andere aanpak en er direct gezocht word naar mogelijkheden en oplossingen. We hebben elkaar nodig zowel de neuro-typen als de neurodiversen.


Beluister nu de Podcast.

 

Waarin ik vertel over mijn inzet als coach en de effecten daarvan.

https://soundcloud.com/dynamika-conceptueel-denkers/17-mirjam-22052018-ongewenst-gedrag-en-uitstelgedrag-leerlingcoach-wat-is-jouw-verhaal


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram