Leerlingbegeleiding
&   Coaching

Hier kunt u artikelen en de consultpas bestellen

omdys.shop

Verkoop van studie- en plan materiaal voor beelddenkers en conceptueel denkers

MPA Agenda

Mindmap Persoonlijke Assistent agenda: de nieuwe manier van organiseren en plannen voor alle conceptueel denkers, beelddenkers en creatievelingen. In de basis is het een gebruikelijke agenda, handzaam voor in je schooltas of aktetas. De vormgeving van de pagina's verschilt echter volledig van alle andere agenda's. Leer hem gebruiken en je zult ervaren dat deze manier van organiseren je veel rust en tijd zullen opleveren. De agenda heeft een afmeting van 21 bij 21 cm, is licht van gewicht en heeft prettig beschrijfbaar papier. Schooljaargang 2020-2021. Om de MPA agenda optimaal te gebruiken is het raadzaam om deze in te vullen met de zeven kleuren die wekelijks terug keren in de agenda. Bestel ook de acht kleuren pen.

Stickervellen

Kleine stickers die als symbool kunnen worden toegevoegd aan agenda's, planners en mindmaps.

Stappenplan

In mijn coaching werk ik met verschillende stappenplannen om nieuwe technieken aan te leren. Wilt u ook een stappenplan of een extra exemplaar voor op school of thuis. Hier kunt u ze bestellen.

Spelmateriaal

Consultpas

Voor incidentele coaching of acute ondersteuningsvragen. In beide gevallen gaat het om een kort consult op kantoor of per telefoon. Hierin bied ik korte handelingsadviezen bij een directe situatie.

Pennen

8 kleuren pen of de neon pen. Het zijn beide pennen die voor conceptueel denkers en in mijn coaching veel gebruikt en geadviseerd worden. Bestel ze hier.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram