De Omarming
 
Zet jongeren en hun omgeving weer in hun kracht

10sport

Samen spelen, samen sporten, hoe doe je dat?
Heeft uw kind hier moeite mee, dan nodig ik uw kind graag uit voor de sportlessen voor tieners bij De Omarming. Met deze activiteit bieden wij uw kind handvatten om te leren samenspelen en samen te sporten. In de sportlessen werken we voornamelijk aan de volgende onderwerpen: bewegen en ontspannen, ken je eigen kracht, spelplezier ontdekken en ervaren, samenspelen kan ik, vriendschappen aangaan, boos zijn, grenzen aangeven en respecteren. Met de ervaringen die uw kind opdoet is uw kind in staat om succesvol samen te spelen met leeftijdsgenoten en tevens is het een mooie voorbereiding voor uw kind om deel te kunnen nemen aan een sport bij een reguliere sportvereniging.

 

Voor wie:
Voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar.

 

Door wie:

 

Ik heb een fijne samenwerkingspartner kunnen vinden in Joyce van Assen van New You, Food & Coaching. Zij heeft ruime ervaring in het bieden van sportactiviteiten voor kinderen en jongeren.

 

Wanneer:

 

Maandag van 16:00 – 17:00 uur.
Van september tot en met juni, behalve op 5 december, feestdagen en in de schoolvakanties. Uw kind kan elk gewenst moment instromen.

 

Waar:

 

Op ons kantoor Frankeneng 20a5 in Ede.

Bij het aanmelden kunt u altijd gebruik maken van een gratis proefles. Na deze proefles kunt u een 10-strippenkaart aanschaffen. Deze strippenkaart is 4 maanden geldig. Hebben u en uw kind net wat langer nodig dan 1 proefles om te bepalen of 10sport iets voor uw kind is, dan hebben wij ook een introductieaanbod van 1 gratis proefles + 2 lessen. Deze is 1 maand geldig. Binnen 1 week ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en betaling via uw e-mail. Hierin staat een link waarop u uw kind kunt inplannen voor de les(sen). Inplannen via de site is ook mogelijk. U kunt maximaal 1 maand vooruit inplannen.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info